Hotel > United Kingdom > AmblesideRydal > Brathay Lodge Ambleside

 


  

Brathay Lodge Ambleside

4 star hotel    Rothay Road  4/5 "Cemerlang"  (182 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Brathay Lodge Ambleside

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 55 Ambleside hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Brathay Lodge dalam Rydal
Brathay Lodge 4 bintang adalah penginapan menyeronokan dalam Rydal, dalam Ambleside, United Kingdom. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh United Kingdom. Daripada jumlah hotel 55 dalam Ambleside, hotel ini kini menduduki tempat 9th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Brathay Lodge mempunyai 19 semua majlis bilik dan kadar dari GBP 72 kepada GBP 242.

Lokasi
Dengan hotel 55 dalam Ambleside dan Brathay Lodge bertaraf 9th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Calgarth Hall dan Coniston Hall . Cowmire Hall Hollin How dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Ambleside, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Rydal dan High Wray, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Troutbeck, Troutbeck Bridge Hawkshead dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Brathay Lodge. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Ambleside ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Rothay House bintang 4 adalah berhampiran untuk Brathay Lodge. Juga dalam kawasan adalah Brantfell House dan Rysdale Guesthouse itu. Untuk pilihan lain cuba Rothay Garth yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Brathay Lodge Ambleside. Brathay Lodge Ambleside

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s