Hotel > Malaysia > Kota KinabaluIstana > Brahminy Kite Holiday Home Kota Kinabalu

 


  

Brahminy Kite Holiday Home Kota Kinabalu

0 star hotel    Jalan Wong Tun Yiong, Bukit Bendera  4.2/5 "Cemerlang"  (6 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Brahminy Kite Holiday Home Kota Kinabalu

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


16th Kedudukan daripada 175 Kota Kinabalu hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


0 Bintang di Kota Kinabalu
Brahminy Kite Holiday Home 0 bintang adalah penginapan bijak dalam Istana, dalam Kota Kinabalu, Malaysia. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.3, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik 4fungsi. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 16th daripada sejumlah hotel 175 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 1 dengan penempahan pada harga yang murah dari MYR 375 untuk MYR 1300.

Lokasi
Dengan hotel 175 dalam Kota Kinabalu dan Brahminy Kite Holiday Home bertaraf 16th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Telukan Likas dan Bangunan Yayasan Sabah . Telukan Sapangar Telukan Gantian dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Kota Kinabalu, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Istana dan Kasuapan, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Kampung Sembulan, Kampung Likas dan Kampung Gaya juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kota Kinabalu.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Brahminy Kite Holiday Home dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kota Kinabalu ke kiri.

Hotel berhampiran Istana
1 bintang Hotel Garden dan Travellers Light Backpackers Lodges yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Habiba Suites Hotel And Apartment dan The Jesselton Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Brahminy Kite Holiday Home.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Brahminy Kite Holiday Home Kota Kinabalu. Brahminy Kite Holiday Home Kota Kinabalu

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4219s