Hotel > Vietnam > Ho Chi MinhAp Dinh > Bong Sen Saigon Ho Chi Minh

 


  

Bong Sen Saigon Ho Chi Minh

3 star hotel    117 - 123 Dong Khoi Street  3.8/5 "Baik"  (265 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bong Sen Saigon Ho Chi Minh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


236th Kedudukan daripada 653 Ho Chi Minh hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Baik Penginapan berdekatan Ap Dinh
Ap Dinh adalah penginapan kepada Bong Sen Hotel Saigon diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang berfungsi tetapi menyenangkan untuk bermalam di Ho Chi Minh, Vietnam. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.6. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 236th daripada hotel 653 dalam Ho Chi Minh berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 127 dengan penempahan pada harga yang murah dari VND 60 untuk VND 131.25.

Lokasi
Dengan hotel 653 dalam Ho Chi Minh dan Bong Sen Hotel Saigon bertaraf 236th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Rex hotel-movie theater dan Uy Ban Nhan Dan TP HCM . San Van Dong Vuon Tao Dan Youth Cultural Center dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Ho Chi Minh, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Ap Dinh dan Da Kao, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Xom Chieu, Xom Thu Thiem dan Thi Nghe juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ho Chi Minh.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Bong Sen Hotel Saigon dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ho Chi Minh ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Catina Saigon Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Bong Sen Hotel Saigon. Juga dalam kawasan adalah Sheraton Saigon Hotel & Towers dan Saigon Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Grand Hotel Saigon yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bong Sen Saigon Ho Chi Minh. Bong Sen Saigon Ho Chi Minh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s