Hotel > Australia > Tweed HeadsCoolangatta > Bombora Resort Tweed Heads

 


  

Bombora Resort Tweed Heads

3 star hotel    4 Carmichael Close, Coolangatta  3.6/5 "Baik"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bombora Resort Tweed Heads

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 10 Tweed Heads hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bernas Penginapan di Tweed Heads
Selamat datang ke Bombora Resort 3bintang, penginapan baik berhampiran Coolangatta dalam Tweed Heads, Australia. Ulasan tetamu menjaringkan 7.2 harta daripada 10 atau 'Baik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 8th daripada sejumlah hotel 10 di kawasan itu.

Bilik
Bombora Resort mempunyai 35 menyegarkan bilik dan kadar dari AUD 79 kepada AUD 450.

Lokasi
Sebagai 8th yang paling popular dalam hotel Tweed Heads terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Rainbow Bay dan Terranora Broadwater. Dog Bay dan Bingham Bay juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Tweed Heads, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Coolangatta dan Bilinga, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Terranora, Banora Point Tugun dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Bombora Resort. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Tweed Heads ada ke kiri.

Hotel berhampiran Coolangatta
3 bintang Beachcomber International Resort Gold Coast dan Rainbow Commodore Apartments yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Tweed Ultima Luxury Apartments dan Aspire Tweed Ultima Resort adalah alternatif yang hebat berhampiran Bombora Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bombora Resort Tweed Heads.

Bombora Resort Tweed Heads

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.9707s