Hotel > Poland > PoznanStrzeszyn > Hotel Blues Poznan

 


  

Hotel Blues Poznan

3 star hotel    Prusimska 7  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Blues Poznan

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


25th Kedudukan daripada 208 Poznan hotel Booking.com
Semak Harga

 


3 Bintang di Poznan
Hotel Blues adalah penginapan menarik dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Strzeszyn daripada Poznan, Poland. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 25th daripada sejumlah hotel 208 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah PLN 130 untuk PLN 417. Terdapat 19 menyegarkan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran WKP Lech Poznan dan Olimpia Poznan. Dengan Warta Poznan Srem TV Mast dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Strzeszyn dan Strzeszynek yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Lawica, Krzyzowniki dan Baranowo juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Poznan.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Blues dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Poznan ke kiri.

Hotel berhampiran Strzeszyn
3 bintang Hotel Ramka Restaurant & Wine Bar dan Comm Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Astra dan Hotel Atlantis adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Blues.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Blues Poznan. Hotel Blues Poznan

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.9688s