Hotel > Amerika Syarikat > Bandar Raya New YorkHester - Allen Turnkey Housing > Blue Moon Hotel Bandar Raya New York

 


  

Blue Moon Hotel Bandar Raya New York

4 star hotel    100 Orchard Street  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Blue Moon Hotel Bandar Raya New York

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


325th Kedudukan daripada 542 Bandar Raya New York hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4 Bintang di Bandar Raya New York
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Bandar Raya New York, mencari lagi daripada Blue Moon Hotel, penginapan baik berhampiran Hester - Allen Turnkey Housing dalam Amerika Syarikat. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 5 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 325th daripada sejumlah hotel 542 di kawasan itu. Kemudahan termasuk Perkhidmatan Bilik dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Blue Moon Hotel. Juga disediakan Internet kelajuan tinggi dan Bilik Kecergasan Senaman. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Pencapaian Warga kurang upaya, Lif dan Pembantu Kunjungan.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 175 untuk USD 1050. Terdapat 22 mewah bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Lower East Side Tenement Museum dan University Settlement House. Dengan New York Ladder Company 6 New York Satellite Company 1 dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Hester - Allen Turnkey Housing dan Lower East Side yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Bandar Raya New York. Little Italy, Chinatown dan Amalgamated Dwellings juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bandar Raya New York.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Blue Moon Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bandar Raya New York ada ke kiri.

Hotel berhampiran Hester - Allen Turnkey Housing
3 bintang East Houston Apartment dan East Broadway Apartment yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel on Rivington dan Windsor Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Blue Moon Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Blue Moon Hotel Bandar Raya New York. Blue Moon Hotel Bandar Raya New York

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.9531s