Hotel > Republik Dominica > Puerto PlataBarrio Pie Del Fuerte > Blue Bay Villas Doradas-All Inclusive Puerto Plata

 


  

Blue Bay Villas Doradas-All Inclusive Puerto Plata

4 star hotel    Playa Dorada 538  4/5 "Cemerlang"  (1965 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Blue Bay Villas Doradas-All Inclusive Puerto Plata

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 36 Puerto Plata hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4 Bintang di Puerto Plata
Panduan Terletak di kawasan yang Barrio Pie Del Fuerte daripada Puerto Plata, Republik Dominica, Blue Bay Villas Doradas All Inclusive adalah pemilihan4 bintang penginapan. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 3rd daripada sejumlah hotel 36 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 244 dengan penempahan pada harga yang murah dari DOP 139.5 untuk DOP 583.6.

Lokasi
Dengan hotel 36 dalam Puerto Plata dan Blue Bay Villas Doradas All Inclusive bertaraf 3rd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Bahia de Maimon dan Puerto La Isla . Cano Quintana Bahia de Sosua dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Barrio Pie Del Fuerte dan Las Flores yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Puerto Plata. Cafemba, Los Dominguez dan Los Mameyes juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Puerto Plata.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Blue Bay Villas Doradas All Inclusive. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Puerto Plata ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Barcelo Puerto Plata - All Inclusive bintang 4 adalah berhampiran untuk Blue Bay Villas Doradas All Inclusive. Juga dalam kawasan adalah Riu Bachata Hotel Puerto Plata dan VH Victoria Resort & Beach Puerto Plata itu. Untuk pilihan lain cuba Celuisma Paraiso Tropical yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Blue Bay Villas Doradas-All Inclusive Puerto Plata.

Blue Bay Villas Doradas-All Inclusive Puerto Plata

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s