Hotel > Belgium > Voeren's Gravenvoeren > Hotel Blanckthys Voeren

 


  

Hotel Blanckthys Voeren

3 star hotel    Kinkenberg 6  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Blanckthys Voeren

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 5 Voeren hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Gembira Penginapan
Hotel Blanckthys adalah harta menyegarkan dalam Voeren, Belgium berhampiran kawasan 's Gravenvoeren itu. Dengan penginapan bernas dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Hotel Blanckthys pilihan pertama anda. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Belgium. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 5 dalam Voeren berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Kemudahan termasuk Haiwan Bela Mesra dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Hotel Blanckthys. Juga disediakan Bilik Bebas-Rokok dan kabel TV. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk TV, Internet Connection (wireless) dan Garden.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 60 untuk EUR 130. Terdapat 24 bijak dan berfungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 5 dalam Voeren dan Hotel Blanckthys bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Steenkolenmijn Valkenburg dan Wilhelminatoren . Watertoren Oranje Nassaumijnen Emmaberg transmitter dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Voeren, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti 's Gravenvoeren dan Snauwenberg, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Vitchen, Altembroek dan Schoppemerheide juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Voeren.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Blanckthys dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Voeren ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Auberge 's Gravenhof bintang 2 adalah berhampiran untuk Hotel Blanckthys. Juga dalam kawasan adalah Hotel De Kommel dan B&B Hof van Vervoering itu. Untuk pilihan lain cuba LANDGOED ALTEMBROUCK HAMPSHIRE yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Blanckthys Voeren.

Hotel Blanckthys Voeren

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7344s