Hotel > Korea Selatan > SeoulYonnam-dong > Birdsnest Hostel Seoul

 


  

Birdsnest Hostel Seoul

0 star hotel    561-34 Yeonnam-Dong, Mapo-Gu  4.3/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Birdsnest Hostel Seoul

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


37th Kedudukan daripada 631 Seoul hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mampu Penginapan berdekatan Yonnam-dong
Tempahlah perjalanan percutian Korea Selatan anda dan kekal di Birdsnest Hostel 0 bintang, yang terletak di Seoul berhampiran Yonnam-dong. Ulasan tetamu purata 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.6. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 37th daripada sejumlah hotel 631 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 6 dengan penempahan pada harga yang murah dari KRW 16000 untuk KRW 80000.

Lokasi
Sebagai 37th yang paling popular dalam hotel Seoul terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Sogang-daegyo dan Tangsan-ch'olgyo. Yanghwa-daegyo dan Map'o-daegyo juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Seoul, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Yonnam-dong dan Tonggyo-dong, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Yonhuiil-tong, Sogyo-dong dan Songsanil-tong juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Seoul.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Birdsnest Hostel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Seoul ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Studio 41st Hostel Seoul Korea bintang 0 adalah berhampiran untuk Birdsnest Hostel. Juga dalam kawasan adalah Lee & No Guest House dan Space Torra Guesthouse itu. Untuk pilihan lain cuba Family & Friends House yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Birdsnest Hostel Seoul. Birdsnest Hostel Seoul

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6719s