Hotel > Indonesia > LagoiAnculai > Bintan Lagoon Resort Lagoi

 


  

Bintan Lagoon Resort Lagoi

5 star hotel    Jalan Indera Segara, Bintan Utara, Lagoi  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bintan Lagoon Resort Lagoi

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 8 Lagoi hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Baik Bintan Lagoon Resort
Bintan Lagoon Resort adalah hotel mulia terletak di Lagoi Indonesia dengan bintang Kedudukan 5. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.2 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Indonesia. Ia juga kini menduduki tempat 7th daripada hotel 8 dalam Lagoi berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Restoran, kolam renang dan Tempat Letak Kereta.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah IDR 119.06 untuk IDR 344. Terdapat 473 indah bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 7th yang paling popular dalam hotel Lagoi terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Teluk Bintan dan Teluk Tering. Teluk Jodoh dan Paya Lebar Cresent juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Anculai dan Sebungsungai yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Pulau Bintan, Nuyung dan Tenaga juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Lagoi.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Booking.com, Hotels.com, Otels.com, Getaroom and Laterooms. Mencari kadar Bintan Lagoon Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Lagoi ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Bintan Lagoon Villas bintang 4 adalah berhampiran untuk Bintan Lagoon Resort. Juga dalam kawasan adalah Ria Bintan Hotel dan Hermes Agro Resort & Convention itu. Untuk pilihan lain cuba Ria Bintan Golf Lodge yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bintan Lagoon Resort Lagoi.

Bintan Lagoon Resort Lagoi

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.8281s