Hotel > Indonesia > BerakitSumpat > Bintan Cabana Beach Resort Berakit

 


  

Bintan Cabana Beach Resort Berakit

3 star hotel    Pantai Trikora Km. 46, Malang Prapat  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bintan Cabana Beach Resort Berakit

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Berakit hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Berakit
Tempahlah perjalanan percutian Indonesia anda dan kekal di Bintan Cabana Beach Resort 3 bintang, yang terletak di Berakit berhampiran Sumpat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.7 - menjadikannya pilihan baik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 2 di kawasan itu.

Bilik
Bintan Cabana Beach Resort mempunyai 34 bajet bilik dan kadar dari IDR 63 kepada IDR 87.

kawasan tempatan perbandingan seperti Sumpat dan Telukdalam yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Kangboi, Lome dan Telukbakau juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Berakit.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Bintan Cabana Beach Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Berakit ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Bintan SpaVilla Beach Resort bintang 3 adalah berhampiran untuk Bintan Cabana Beach Resort. Juga dalam kawasan adalah Putri Pandan Resort dan YY Resort and Restaurant itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Furia yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bintan Cabana Beach Resort Berakit.

Bintan Cabana Beach Resort Berakit

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s