Hotel > United Kingdom > AlcesterBillesley > Billesley Manor Hotel Alcester

 


  

Billesley Manor Hotel Alcester

4 star hotel    Billesley, Alcester  3.6/5 "Baik"  (516 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Billesley Manor Hotel Alcester

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 5 Alcester hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Billesley Manor Hotel dalam Billesley
Billesley Manor Hotel adalah penginapan bijak dan berfungsi dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Billesley daripada Alcester, United Kingdom. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.3, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik meriah. Daripada jumlah hotel 5 dalam Alcester, hotel ini kini menduduki tempat 5th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Billesley Manor Hotel mempunyai 71 terang bilik dan kadar dari GBP 62.3 kepada GBP 253.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran St Johns dan Guys Cliffe House. Dengan National Exhibition Centre Birmingham NEC dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Alcester, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Billesley dan Redhill, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Wilmcote, Binton dan Aston Cantlow juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Alcester.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Billesley Manor Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Alcester ada ke kiri.

Hotel berhampiran Billesley
3 bintang The Stag at Redhill dan Larkrise Cottage Bed And Breakfast yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Little Longfields dan The Blue Boar adalah alternatif yang hebat berhampiran Billesley Manor Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Billesley Manor Hotel Alcester.

Billesley Manor Hotel Alcester

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s