Hotel > Vietnam > Da NangAn Hai > Bien Vang Hotel Da Nang

 


  

Bien Vang Hotel Da Nang

3 star hotel    Lot C1 04-05 Pham Van Dong  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bien Vang Hotel Da Nang

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


43rd Kedudukan daripada 99 Da Nang hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bien Vang Hotel Gambaran Umum
Bien Vang Hotel julat-pertengahan adalah penginapan3 bintang berhampiran An Hai dalam Da Nang, Vietnam. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.5. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 43rd daripada sejumlah hotel 99 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah VND 20 untuk VND 40. Terdapat 63 bernas bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti An Hai dan Phuong My Thanh yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Da Nang. Khu Trieu Binh, Co Man dan Khu Pho Tan Thai juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Da Nang.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Bien Vang Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Da Nang ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Vian Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Bien Vang Hotel. Juga dalam kawasan adalah Phi Yen Hotel dan Nhu Minh Hotel Danang itu. Untuk pilihan lain cuba Sunny Beach Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bien Vang Hotel Da Nang. Bien Vang Hotel Da Nang

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5000s