Hotel > Poland > Bielany WroclawskieKlecina > Hotel Bielany Bielany Wroclawskie

 


  

Hotel Bielany Bielany Wroclawskie

3 star hotel    ul. Klecińska 3  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Bielany Bielany Wroclawskie

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Bielany Wroclawskie hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari sangat selesa Penginapan
Hotel Bielany bersantai adalah penginapan3 bintang berhampiran Klecina dalam Bielany Wroclawskie, Poland. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 1 Bielany Wroclawskie dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Hotel Bielany mempunyai 33 mampu tetapi selesa bilik dan kadar dari PLN 170 kepada PLN 320.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran WKS Slask Wroclaw SSA dan MOSiR Wroclaw. Dengan Osobowicki bridge Rozanka barrage dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Klecina dan Sleza yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Oporow, Domaslaw dan Ksieginice juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bielany Wroclawskie.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Bielany. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bielany Wroclawskie ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Zamek Topacz bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Bielany. Juga dalam kawasan adalah Hotel Bacero dan Hotel Eclipse itu. Untuk pilihan lain cuba Rezydencja Parkowa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Bielany Bielany Wroclawskie.

Hotel Bielany Bielany Wroclawskie

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4688s