Hotel > Amerika Syarikat > North MiamiSan Souci Estates > Best Western Windsor Inn North Miami

 


  

Best Western Windsor Inn North Miami

3 star hotel    12210 Biscayne Boulevard  3.1/5 "Sederhana"  (150 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Best Western Windsor Inn North Miami

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 2 North Miami hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di North Miami
Panduan Terletak di kawasan yang San Souci Estates daripada North Miami, Amerika Syarikat, Best Western Windsor Inn adalah berfungsi tetapi menyenangkan3 bintang penginapan. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6.2, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik cemerlang. Daripada jumlah hotel 2 dalam North Miami, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Tempat Letak Kereta, Pencapaian Warga kurang upaya dan kolam renang.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 97 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 116.99 untuk USD 199.99.

Lokasi
Dengan hotel 2 dalam North Miami dan Best Western Windsor Inn bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Gwen Margolis Community Center dan Greenwich Studios . Miami Police Department - Crime Suppression Arch Creek Nursing Home dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti San Souci Estates dan Courtly Manor yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Keystone Islands, Biscayne Park dan Indian Creek Village juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat North Miami.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Best Western Windsor Inn. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan North Miami ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Best Western Plus Windsor Inn bintang 0 adalah berhampiran untuk Best Western Windsor Inn. Juga dalam kawasan adalah Best Western Plus Windsor Inn dan Sun and Surf Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba The Lofts on the Park yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Best Western Windsor Inn North Miami.

Best Western Windsor Inn North Miami

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4531s