Hotel > Oman > BawsharHayy al Wizarat > Best Western Premier Muscat Bawshar

 


  

Best Western Premier Muscat Bawshar

4 star hotel    Dohat Al-Adab Street, Khuwair Muscat  4/5 "Cemerlang"  (7 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Best Western Premier Muscat Bawshar

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 6 Bawshar hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bermutu Tinggi Penginapan di Bawshar
Best Western Premier Muscat adalah hotel indah terletak di Bawshar Oman dengan bintang Kedudukan 4. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8 - menjadikannya pilihan penarikan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 4th daripada sejumlah hotel 6 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 203 dengan penempahan pada harga yang murah dari OMR 56.7 untuk OMR 115.

Lokasi
Dengan hotel 6 dalam Bawshar dan Best Western Premier Muscat bertaraf 4th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Wizarat al Iskan wa al Kahraba' wa al Miyah dan Majlis ad Dawlah . Wizarat al `Adl Majlis al Munaqasat dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Hayy al Wizarat dan Al Khuwayr al Janubiyah yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Hayy as Sifarat, Al Khuwayr ash Shamaliyah dan Hayy as Saruj juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bawshar.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Best Western Premier Muscat dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bawshar ke kiri.

Hotel berhampiran Hayy al Wizarat
2 bintang Muscat International Hotel dan Safeer Hotel Suites yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Bayan Suites Hotel dan Al Maha Golden Suites adalah alternatif yang hebat berhampiran Best Western Premier Muscat.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Best Western Premier Muscat Bawshar.

Best Western Premier Muscat Bawshar

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7969s