Hotel > United Kingdom > BassenthwaiteBassenthwaite Lake > Best Western Plus Castle Inn Bassenthwaite

 


  

Best Western Plus Castle Inn Bassenthwaite

4 star hotel    Bassenthwaite Nr. Keswick  4.8/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Best Western Plus Castle Inn Bassenthwaite

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 3 Bassenthwaite hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Terang Penginapan berdekatan Bassenthwaite Lake
Best Western Plus Castle Inn adalah hotel cantik yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Bassenthwaite Lake daripada Bassenthwaite, United Kingdom. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9.7. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 3 dalam Bassenthwaite berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah GBP 71.25 untuk GBP 999. Terdapat 48 riben biru bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Bassenthwaite terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Monks Hall dan Boltongate Rectory. Millbeck Hall dan Threapland Hall juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Bassenthwaite Lake dan Ireby yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Uldale, Boltongate dan Sandale juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bassenthwaite.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Best Western Plus Castle Inn. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bassenthwaite ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Best Western Castle Inn Hotel Keswick bintang 3 adalah berhampiran untuk Best Western Plus Castle Inn. Juga dalam kawasan adalah Armathwaite Hall Hotel dan Castle Inn itu. Untuk pilihan lain cuba Ouse Bridge House yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Best Western Plus Castle Inn Bassenthwaite.

Best Western Plus Castle Inn Bassenthwaite

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s