Hotel > Perancis > MalakoffMontrouge > Best Western Parc Des Expositions Malakoff

 


  

Best Western Parc Des Expositions Malakoff

3 star hotel    122 Avenue Pierre Brossolette  3.2/5 "Sederhana"  (75 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Best Western Parc Des Expositions Malakoff

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 6 Malakoff hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Malakoff
Panduan Terletak di kawasan yang Montrouge daripada Malakoff, Perancis, Best Western Parc Des Expositions adalah baik3 bintang penginapan. Ulasan tetamu menjaringkan 6.3 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 6 Malakoff dan berada di kedudukan nombor 4th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Tempat Letak Kereta Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Bilik Kecergasan Senaman. Terdapat juga Pencapaian Warga kurang upaya, Haiwan Bela Mesra dan Pembantu Rencam disediakan semasa masa anda di Best Western Parc Des Expositions.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 59 untuk EUR 160. Terdapat 52 bersantai bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Rue Courtois dan Rue Pierre Semard. Dengan Boulevard de la Liberte Rue Danton dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Malakoff, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Montrouge dan Vanves, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Châtillon, Petit-Montrouge dan Bagneux juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Malakoff.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Best Western Parc Des Expositions. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Malakoff ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Best Western Hotel Paris Parc Des Expositions bintang 3 adalah berhampiran untuk Best Western Parc Des Expositions. Juga dalam kawasan adalah Séjours & Affaires Paris-Malakoff dan Hôtel Résidence Montrouge itu. Untuk pilihan lain cuba Bed and Breakfast Montrouge yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Best Western Parc Des Expositions Malakoff.

Best Western Parc Des Expositions Malakoff

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7344s