Hotel > Belgium > SpaCreppe > Best Western l'Auberge Spa

 


  

Best Western l'Auberge Spa

3 star hotel    Place du Monument 3/4  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Best Western l'Auberge Spa

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 40 Spa hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Dicemburui Penginapan
Best Western Hotel l'Auberge adalah harta baik dalam Spa, Belgium berhampiran kawasan Creppe itu. Dengan penginapan selesa dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Best Western Hotel l'Auberge pilihan pertama anda. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9.3, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik menarik. Daripada jumlah hotel 40 dalam Spa, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Tetamu juga boleh menggunakan Haiwan Bela Mesra, Restoran dan Tempat Letak Kereta, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 79 untuk EUR 199. Terdapat 12 pemilihan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Museum of Baugnez dan A.D.E.P.S.. Dengan Marnach transmitter, Day Antenna, Mast 1 Marnach transmitter, Day Antenna, Mast 2 dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Creppe dan Geronstere yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Marteau, Niveze dan Desnie juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Spa.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Best Western Hotel l'Auberge. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Spa ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk BW HOTEL RESTAURANT L AUBERGE bintang 3 adalah berhampiran untuk Best Western Hotel l'Auberge. Juga dalam kawasan adalah BEST WESTERN Hotel Restaurant L\Auberge dan Hotel le Relais itu. Untuk pilihan lain cuba BW PREMIER LA VILLA DES FLEURS yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Best Western l'Auberge Spa.

Best Western l'Auberge Spa

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s