Hotel > Amerika Syarikat > LongmontRinn > Best Western Firestone Inn & Suites Longmont

 


  

Best Western Firestone Inn & Suites Longmont

3 star hotel    11228 Business Park Circle   2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Best Western Firestone Inn & Suites Longmont

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 18 Longmont hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Best Western Firestone Inn & Suites Gambaran Umum
Tempahlah perjalanan percutian Amerika Syarikat anda dan kekal di Best Western Firestone Inn & Suites 3 bintang, yang terletak di Longmont berhampiran Rinn. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 5 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 18 dalam Longmont, hotel ini kini menduduki tempat 8th berdasarkan purata ulasan dan harga. Kemudahan termasuk Internet kelajuan tinggi dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Best Western Firestone Inn & Suites. Juga disediakan Bilik Kecergasan Senaman dan Tempat Letak Kereta. Terdapat juga Haiwan Bela Mesra, kolam renang dan Pencapaian Warga kurang upaya disediakan semasa masa anda di Best Western Firestone Inn & Suites.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 58 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 79.99 untuk USD 119.99.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Best Western Firestone Inn & Suites terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Longmont Fire Department Station 3 dan Longmont Police Department Headquarters. Longmont Fire Department Headquarters dan Longmont Museum and Culture Center juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 8th dalam Longmont.

Apabila Longmont, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Rinn dan Harney, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Morey, Dominion dan Marnett juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Longmont.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Best Western Firestone Inn & Suites dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Longmont ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Comfort Suites Firestone Hotel bintang 0 adalah berhampiran untuk Best Western Firestone Inn & Suites. Juga dalam kawasan adalah Longmont Travelodge. dan Super 8Longmont Del Camino Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Super 8 Motel Longmont Del Camino yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Best Western Firestone Inn & Suites Longmont.

Best Western Firestone Inn & Suites Longmont

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7188s