Hotel > Amerika Syarikat > Redondo BeachMonaco > Best Western Galleria Inn, Redondo Beach

 


  

Best Western Galleria Inn, Redondo Beach

3 star hotel    2740 Artesia Boulevard  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Best Western Galleria Inn, Redondo Beach

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 17 Redondo Beach hotel Booking.com
Semak Harga

 


Bersantai Best Western Galleria Inn, Redondo Beach
Best Western Galleria Inn, Redondo Beach adalah penginapan menyeronokan dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Monaco daripada Redondo Beach, Amerika Syarikat. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 17 Redondo Beach dan berada di kedudukan nombor 11th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 51 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 80.99 untuk USD 209.99.

Lokasi
Sebagai 11th yang paling popular dalam hotel Redondo Beach terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk South Bay Ambulance dan Redondo Beach Fire Department Station 2. KNX-AM (Los Angeles) dan Gerber Ambulance Service juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Monaco dan El Nido yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Lawndale, Perry dan Dudmore juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Redondo Beach.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Best Western Galleria Inn, Redondo Beach dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Redondo Beach ke kiri.

Hotel berhampiran Monaco
3 bintang Best Western Redondo Beach Galleria Inn dan Best Western Redondo Beach Galleria Inn yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Days Inn Los Angeles/LAX/Redondo and Manhattan Beach dan Days Inn South/Manhattan Beach adalah alternatif yang hebat berhampiran Best Western Galleria Inn, Redondo Beach.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Best Western Galleria Inn, Redondo Beach.

Best Western Galleria Inn, Redondo Beach

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6406s