Hotel > Amerika Syarikat > MemphisNonconnah > Best Western Executive Inn Memphis

 


  

Best Western Executive Inn Memphis

2 star hotel    3105 Millbranch Road  2.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Best Western Executive Inn Memphis

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


123rd Kedudukan daripada 123 Memphis hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Best Western Executive Inn Memphis dalam Nonconnah
Best Western Executive Inn Memphis adalah penginapan menyegarkan dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Nonconnah daripada Memphis, Amerika Syarikat. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 4.7. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 123rd daripada sejumlah hotel 123 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Tetamu juga boleh menggunakan perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang, Tempat Letak Kereta dan kolam renang, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Best Western Executive Inn Memphis mempunyai 57 fungsi bilik dan kadar dari USD 71.99 kepada USD 89.99.

Lokasi
Dengan hotel 123 dalam Memphis dan Best Western Executive Inn Memphis bertaraf 123rd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk City of Memphis Division of Fire Station 42 dan Graceland . Middle Baptist Church Family Life Center City of Memphis Division of Fire Station 29 dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Memphis, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Nonconnah dan Bunker Hill, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Whitehaven, East Junction Bellevue dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Best Western Executive Inn Memphis. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Memphis ada ke kiri.

Hotel berhampiran Nonconnah
2 bintang Comfort Inn & Suites Memphis hotel near Graceland dan Budgetel Inn & Suites yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Comfort Inn & Suites Airport dan Comfort Inn & Suites Memphis Airport adalah alternatif yang hebat berhampiran Best Western Executive Inn Memphis.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Best Western Executive Inn Memphis. Best Western Executive Inn Memphis

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.9844s