Hotel > United Kingdom > HarrowGreenhill > Best Western Cumberland Hotel Harrow

 


  

Best Western Cumberland Hotel Harrow

3 star hotel    1 St John's Road, Harrow, Middlesex  2.1/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Best Western Cumberland Hotel Harrow

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 11 Harrow hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bersantai Penginapan
Best Western Cumberland Hotel penarikan adalah penginapan3 bintang berhampiran Greenhill dalam Harrow, United Kingdom. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 4.2. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 7th daripada sejumlah hotel 11 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Tetamu juga boleh menggunakan Pembantu Kunjungan, Tempat Letak Kereta dan Pencapaian Warga kurang upaya, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 84 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 36.8 untuk GBP 999.

Lokasi
Dengan hotel 11 dalam Harrow dan Best Western Cumberland Hotel bertaraf 7th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Wembley Arena dan Wembley Stadium . Vicarage Road Glade Lane Mediumwave Transmitter dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Harrow, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Greenhill dan Harrow on the Hill, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Wealdstone, London Borough of Harrow Kenton dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Best Western Cumberland Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Harrow ada ke kiri.

Hotel berhampiran Greenhill
3 bintang The Hindes Hotel - B&B dan Lindal yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Comfort Hotel Harrow dan The Crescent Hotel Harrow adalah alternatif yang hebat berhampiran Best Western Cumberland Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Best Western Cumberland Hotel Harrow.

Best Western Cumberland Hotel Harrow

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4199s