Hotel > Kanada > GreenwoodCentreville > Best Western Aurora Inn Greenwood

 


  

Best Western Aurora Inn Greenwood

3 star hotel    831 Main St  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Best Western Aurora Inn Greenwood

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Greenwood hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Selesa Penginapan
Best Western Aurora Inn adalah hotel dicemburui terletak di Greenwood Kanada dengan bintang Kedudukan 3. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Kanada. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah CAD 140 untuk CAD 140. Terdapat 23 menarik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Centreville dan yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. , dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Greenwood.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Best Western Aurora Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Greenwood ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hearst Lodge bintang 0 adalah berhampiran untuk Best Western Aurora Inn. Juga dalam kawasan adalah dan itu. Untuk pilihan lain cuba yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Best Western Aurora Inn Greenwood.

Best Western Aurora Inn Greenwood

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s