Hotel > Saint Vincent dan the Grenadines > FriendshipUnion > Bequia Beachfront Villa Hotel Friendship

 


  

Bequia Beachfront Villa Hotel Friendship

4 star hotel    Friendship Bay Beach  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bequia Beachfront Villa Hotel Friendship

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Friendship hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4 Bintang di Friendship
Tempahlah perjalanan percutian Saint Vincent dan the Grenadines anda dan kekal di Bequia Beachfront Villa Hotel 4 bintang, yang terletak di Friendship berhampiran Union. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan penarikan. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Friendship berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah XCD 311 untuk XCD 879. Terdapat 4 sesuai bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Bequia Beachfront Villa Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Wallace House dan Lower Bay. Point Bay dan Princess Margaret Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Friendship.

Apabila Friendship, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Union dan Paget Farm, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Derrick, Port Elizabeth Lovell Village dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Bequia Beachfront Villa Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Friendship ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Eco Sailing Charter Selavi bintang 0 adalah berhampiran untuk Bequia Beachfront Villa Hotel. Juga dalam kawasan adalah Cotton House dan SUNSET SHORES VILLAS itu. Untuk pilihan lain cuba Grand View Beach Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bequia Beachfront Villa Hotel Friendship.

Bequia Beachfront Villa Hotel Friendship

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s