Hotel > Korea Selatan > ChungbangYosu > Benikea Yeosu Chungbang

 


  

Benikea Yeosu Chungbang

3 star hotel    200-16 Hak-dong  4/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Benikea Yeosu Chungbang

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Chungbang hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Dicemburui Penginapan berdekatan Yosu
Benikea Hotel Yeosu 3 bintang adalah penginapan cemerlang dalam Yosu, dalam Chungbang, Korea Selatan. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.9. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah KRW 90300 untuk KRW 212000. Terdapat 50 menyegarkan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 1 dalam Chungbang dan Benikea Hotel Yeosu bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Aenggang-man dan Mokto-man . Mijo-man dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Yosu dan Hangho yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Simgok, Yonggi dan Muson juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Chungbang.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Benikea Hotel Yeosu dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Chungbang ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk B&Beach Tourist Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Benikea Hotel Yeosu. Juga dalam kawasan adalah Goodstay Hill House Hotel dan Narsha Tourist Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Apple Motel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Benikea Yeosu Chungbang.

Benikea Yeosu Chungbang

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s