Hotel > Yunani > MithymnaEftalou > Belvedere Aeolis Hotel Mithymna

 


  

Belvedere Aeolis Hotel Mithymna

3 star hotel    Molivos  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Belvedere Aeolis Hotel Mithymna

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Mithymna hotel Booking.com
Semak Harga

 


Penapisan dan bersantai Penginapan berdekatan Eftalou
Belvedere Aeolis Hotel adalah hotel gembira yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Eftalou daripada Mithymna, Yunani. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 1 Mithymna dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Belvedere Aeolis Hotel mempunyai 71 penarikan bilik dan kadar dari EUR 55 kepada EUR 125.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Mithymna terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Therma Eftalous dan Sivrice Koyu. Kadirga Koyu dan Ormos Makrys Gialos juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Mithymna, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Eftalou dan Petra, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Vafios, Stypsi dan Lafionas juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Mithymna.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Belvedere Aeolis Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Mithymna ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sunrise Resort Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Belvedere Aeolis Hotel. Juga dalam kawasan adalah Elea Houses dan SUNRISE MITHYMNA itu. Untuk pilihan lain cuba Molivos Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Belvedere Aeolis Hotel Mithymna.

Belvedere Aeolis Hotel Mithymna

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5156s