Hotel > Amerika Syarikat > BellinghamHappy Valley > Bellingham Lodge

 


  

Bellingham Lodge

3 star hotel    101 North Samish Way  2.9/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bellingham Lodge

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 16 Bellingham hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Sesuai Penginapan
Happy Valley adalah penginapan kepada Bellingham Lodge diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang cantik untuk bermalam di Bellingham, Amerika Syarikat. Ulasan tetamu menjaringkan 5.8 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Ia juga kini menduduki tempat 9th daripada hotel 16 dalam Bellingham berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 56 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 54 untuk USD 165.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Bellingham Lodge terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Whatcom Medic One dan KUGS-FM (Bellingham). Rosewood Villa Assisted Living Community dan Whatcom County Forest Street Annex juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 9th dalam Bellingham.

kawasan tempatan perbandingan seperti Happy Valley dan Lakeway yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Bellingham. South Bellingham, Roosevelt dan Eureka juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bellingham.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Bellingham Lodge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bellingham ke kiri.

Hotel berhampiran Happy Valley
1 bintang Travelodge Bellingham Hotel dan Coachman Inn yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Days Inn Bellingham dan Bay City Motor Inn adalah alternatif yang hebat berhampiran Bellingham Lodge.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bellingham Lodge.

Bellingham Lodge

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s