Hotel > Filipina > PanglaoMajon > Bellevue Resort Panglao

 


  

Bellevue Resort Panglao

5 star hotel    Barangay Doljo Panglao Island  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (46 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bellevue Resort Panglao

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 29 Panglao hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Indah Penginapan di Panglao
The Bellevue Resort adalah hotel bermutu tinggi yang mempunyai star rating 5. Hotel ini terletak di dalam kawasan Majon daripada Panglao, Filipina. Sebagai 'Pinggiran Bandar' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 9 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 29 dalam Panglao, hotel ini kini menduduki tempat 5th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 159 dengan penempahan pada harga yang murah dari PHP 6968 untuk PHP 20492.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, The Bellevue Resort terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Panglao Bay dan Calape Bay. Jagna Bay dan Cansaga Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 5th dalam Panglao.

kawasan tempatan perbandingan seperti Majon dan Canhilbus yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Panglao. Libaong, Tangnan dan Dao juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Panglao.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di The Bellevue Resort. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Panglao ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Blue Sky-Sea Resort bintang 3 adalah berhampiran untuk The Bellevue Resort. Juga dalam kawasan adalah Henann Resort dan Dream Native Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Amarela Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bellevue Resort Panglao.

Bellevue Resort Panglao

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s