Hotel > Amerika Syarikat > DavenportFour Corners > Bella Piazza Condos Davenport

 


  

Bella Piazza Condos Davenport

4 star hotel    904 Charo Parkway  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bella Piazza Condos Davenport

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 34 Davenport hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Pertengahan tetapi sangat bagus Penginapan berdekatan Four Corners
Tempahlah perjalanan percutian Amerika Syarikat anda dan kekal di Bella Piazza Condos 4 bintang, yang terletak di Davenport berhampiran Four Corners. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Amerika Syarikat. Daripada jumlah hotel 34 dalam Davenport, hotel ini kini menduduki tempat 7th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 100 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD untuk USD .

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Bella Piazza Condos terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Osceola Department of Fire and Emergency Medical Services Station 71 dan Lake County Fire Rescue Station 112. Lake - Sumter Emergency Medical Services Station 331 dan Polk County Emergency Medical Services Station 19 Davenport juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 7th dalam Davenport.

kawasan tempatan perbandingan seperti Four Corners dan Citrus Ridge yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Reunion, ChampionsGate dan Champions Gate juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Davenport.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Bella Piazza Condos dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Davenport ke kiri.

Hotel berhampiran Four Corners
0 bintang 3 bedroom condo with community pool in Bella Piazza Resort, sleeps 8 dan 3 bedroom condo with community pool in Bella Piazza Resort, sleeps 8 yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk 3 bedroom condo with community pool in Bella Piazza Resort, sleeps 8 dan 3 bedroom condo with community pool in Bella Piazza Resort, sleeps 8 adalah alternatif yang hebat berhampiran Bella Piazza Condos.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bella Piazza Condos Davenport.

Bella Piazza Condos Davenport

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6719s