Hotel > Australia > Gold CoastBroadbeach > Bel Air on Broadbeach Gold Coast

 


  

Bel Air on Broadbeach Gold Coast

4.5 star hotel    2633 Gold Coast Highway, Broadbeach  3.6/5 "Baik"  (130 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bel Air on Broadbeach Gold Coast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


223rd Kedudukan daripada 412 Gold Coast hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Riben Biru Penginapan di Gold Coast
Bel Air on Broadbeach 4.5 bintang adalah penginapan mewah dalam Broadbeach, dalam Gold Coast, Australia. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.3 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Australia. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 223rd daripada sejumlah hotel 412 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Internet kelajuan tinggi, kolam renang Bilik Kecergasan Senaman dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Tempat Letak Kereta. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Pencapaian Warga kurang upaya, Pusat Kecantikan dan Pembantu Kunjungan.

Bilik
Bel Air on Broadbeach mempunyai 140 cemerlang bilik dan kadar dari AUD 99 kepada AUD 430.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Bel Air on Broadbeach terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Moondarewa Bay dan Browns Bay. Perulpa Bay dan Redland Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 223rd dalam Gold Coast.

Apabila Gold Coast, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Broadbeach dan Mermaid Beach, kedua-dua yang dekat dengan hotel. North Burleigh, Surfers Paradise dan Little Burleigh juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gold Coast.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Bel Air on Broadbeach dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gold Coast ke kiri.

Hotel berhampiran Broadbeach
4 bintang Mantra Bel Air dan Mantra Sierra Grand yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Ocean Pacific Resort dan BreakFree Neptune adalah alternatif yang hebat berhampiran Bel Air on Broadbeach.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bel Air on Broadbeach Gold Coast. Bel Air on Broadbeach Gold Coast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s