Hotel > United Kingdom > AyrPrestwick > Beechwood Guest House Ayr

 


  

Beechwood Guest House Ayr

3 star hotel    37/39 Prestwick Road  4.8/5 "Pinggiran Bandar"  (161 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Beechwood Guest House Ayr

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 39 Ayr hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Pemilihan Penginapan
The Beechwood Guest House penapisan dan bersantai adalah penginapan3 bintang berhampiran Prestwick dalam Ayr, United Kingdom. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.6 - menjadikannya pilihan selesa. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 6th daripada sejumlah hotel 39 di kawasan itu. Penginapan menarik menikmati beberapa kemudahan bajet seperti Haiwan Bela Mesra dan Tempat Letak Kereta. Untuk kemudahan, Internet kelajuan tinggi dan Cucian Kering disediakan untuk para tetamu. Tetamu juga boleh menggunakan Perkhidmatan Jamuan, Bilik Bebas-Rokok dan Kursus Golf, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 8 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 20 untuk GBP 85.

Lokasi
Sebagai 6th yang paling popular dalam hotel Ayr terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Somerset Park dan Robert Burns Birthplace Museum. Burns Cottage dan Dunure Harbour juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Prestwick dan Alloway yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Ayr. Dunure, Maidens dan Turnberry juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ayr.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar The Beechwood Guest House dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ayr ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Ayr Gatehouse bintang 3 adalah berhampiran untuk The Beechwood Guest House. Juga dalam kawasan adalah Ivydean B&B dan Kilkerran Guest House itu. Untuk pilihan lain cuba Failte Bed and Breakfast yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Beechwood Guest House Ayr.

Beechwood Guest House Ayr

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s