Hotel > Australia > KiamaMinnamurra > Bed and Breakfast at Kiama

 


  

Bed and Breakfast at Kiama

4.5 star hotel    15 Riversdale Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bed and Breakfast at Kiama

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 6 Kiama hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bed and Breakfast at Kiama Gambaran Umum
Bed and Breakfast at Kiama canggih adalah penginapan4.5 bintang berhampiran Minnamurra dalam Kiama, Australia. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Daripada jumlah hotel 6 dalam Kiama, hotel ini kini menduduki tempat 3rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Bed and Breakfast at Kiama mempunyai 4 menarik bilik dan kadar dari AUD 160 kepada AUD 490.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Bed and Breakfast at Kiama terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Storm Bay dan Geering Bay. Gerring Bay dan Maloneys Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Kiama.

Apabila Kiama, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Minnamurra dan Jamberoo, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Rose Valley, Dunmore Werri Beach dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Bed and Breakfast at Kiama. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kiama ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Terralong Terrace Apartments bintang 4 adalah berhampiran untuk Bed and Breakfast at Kiama. Juga dalam kawasan adalah Kiama Shores Motel (formerly Kiama Terrace Motor Lodge) dan Sebel Harbourside Kiama itu. Untuk pilihan lain cuba Kendalls on The Beach yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bed and Breakfast at Kiama.

Bed and Breakfast at Kiama

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s