Hotel > Australia > Gold CoastMain Beach > Beachside Tower Apartments Gold Coast

 


  

Beachside Tower Apartments Gold Coast

4 star hotel    3545 Main Beach Parade, Main Beach  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Beachside Tower Apartments Gold Coast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


277th Kedudukan daripada 412 Gold Coast hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


2Sesuai Penginapan berdekatan Main Beach
Beachside Tower Apartments adalah hotel sesuai yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Main Beach daripada Gold Coast, Australia. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 412 Gold Coast dan berada di kedudukan nombor 277th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 10 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 160 untuk AUD 770.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Moondarewa Bay dan Browns Bay. Dengan Perulpa Bay Redland Bay dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Gold Coast, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Main Beach dan Surfers Paradise, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Southport, Benowa dan Broadbeach juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gold Coast.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Beachside Tower Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gold Coast ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Bougainvillea Luxury Apartments Gold Coast bintang 4 adalah berhampiran untuk Beachside Tower Apartments. Juga dalam kawasan adalah RESORTS UNITED PACIFIC VIEWS dan Pacific Views Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Hibiscus on the Beach Resort Gold Coast yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Beachside Tower Apartments Gold Coast. Beachside Tower Apartments Gold Coast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3280s