Hotel > Seychelles > VictoriaDe Quincey Village > Beachcomber Sainte Anne Resort & Spa Victoria

 


  

Beachcomber Sainte Anne Resort & Spa Victoria

5 star hotel    Victoria, Mahé  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Beachcomber Sainte Anne Resort & Spa Victoria

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 9 Victoria hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bermutu Tinggi Penginapan di Victoria
De Quincey Village adalah penginapan kepada Beachcomber Sainte Anne Resort & Spa diberi bintang nilai 5. Ia adalah cara yang indah untuk bermalam di Victoria, Seychelles. Pernilaian 5 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mulia. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 9th daripada sejumlah hotel 9 di kawasan itu.

Bilik
Beachcomber Sainte Anne Resort & Spa mempunyai 87 terang bilik dan kadar dari SCR 560 kepada SCR 1034.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Beachcomber Sainte Anne Resort & Spa terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Anse Etoile dan North East Bay. Victoria transmitter dan North West Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 9th dalam Victoria.

Apabila Victoria, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti De Quincey Village dan Mahé, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Misere, Machabee Bel Ombre dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Beachcomber Sainte Anne Resort & Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Victoria ke kiri.

Hotel berhampiran De Quincey Village
4 bintang Cerf Island Resort dan LHabitation Cerf Island Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Luxury Apartment on Seychelles dan Eden Island adalah alternatif yang hebat berhampiran Beachcomber Sainte Anne Resort & Spa.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Beachcomber Sainte Anne Resort & Spa Victoria.

Beachcomber Sainte Anne Resort & Spa Victoria

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6875s