Hotel > Australia > Gold CoastSurfers Paradise > Beachcomber Resort Gold Coast

 


  

Beachcomber Resort Gold Coast

3 star hotel    18 Hanlan Street  3.5/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Beachcomber Resort Gold Coast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


242nd Kedudukan daripada 412 Gold Coast hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Beachcomber Resort Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Gold Coast, mencari lagi daripada Beachcomber Resort, penginapan selesa berhampiran Surfers Paradise dalam Australia. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 412 dalam Gold Coast, hotel ini kini menduduki tempat 242nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah AUD 139 untuk AUD 895. Terdapat 100 sangat selesa bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Beachcomber Resort terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Moondarewa Bay dan Browns Bay. Perulpa Bay dan Redland Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 242nd dalam Gold Coast.

Apabila Gold Coast, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Surfers Paradise dan Broadbeach, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Main Beach, Benowa Mermaid Beach dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Beachcomber Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gold Coast ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Surfers International Apartments Gold Coast bintang 3 adalah berhampiran untuk Beachcomber Resort. Juga dalam kawasan adalah Beachcomber Surfers Paradise dan BreakFree Paradise Centre itu. Untuk pilihan lain cuba Surfers International Apartments Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Beachcomber Resort Gold Coast. Beachcomber Resort Gold Coast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s