Hotel > Mauritius > Le MorneLabonte > Beachcomber Paradis & Golf Club Le Morne

 


  

Beachcomber Paradis & Golf Club Le Morne

5 star hotel    Le Morne Peninsula  2.5/5 "Sederhana"  (338 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Beachcomber Paradis & Golf Club Le Morne

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 5 Le Morne hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Beachcomber Paradis Hotel & Golf Club Gambaran Umum
Beachcomber Paradis Hotel & Golf Club adalah hotel meriah terletak di Le Morne Mauritius dengan bintang Kedudukan 5. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 6th daripada sejumlah hotel 5 di kawasan itu.

Bilik
Beachcomber Paradis Hotel & Golf Club mempunyai 299 cemerlang bilik dan kadar dari MUR 357 kepada MUR 1456.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Beachcomber Paradis Hotel & Golf Club terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Petite Riviere Noire Bay dan Martello Tower. Grande Riviere Noire Bay dan Anse Saint Martin juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 6th dalam Le Morne.

Apabila Le Morne, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Labonte dan Coteau Raffin, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. L'Embrasure, La Gaulette Moka dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Beachcomber Paradis Hotel & Golf Club dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Le Morne ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Dinarobin Hotel Golf & Spa bintang 5 adalah berhampiran untuk Beachcomber Paradis Hotel & Golf Club. Juga dalam kawasan adalah Les Pavillons dan Le Mornea itu. Untuk pilihan lain cuba LUX Le Morne yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Beachcomber Paradis & Golf Club Le Morne.

Beachcomber Paradis & Golf Club Le Morne

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1992s