Hotel > New Zealand > BarrytownRapahoe > Beach Hideaway Barrytown

 


  

Beach Hideaway Barrytown

0 star hotel    13 Glen Road  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Beach Hideaway Barrytown

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Barrytown hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


0 Bintang di Barrytown
Beach Hideaway adalah harta mampu dalam Barrytown, New Zealand berhampiran kawasan Rapahoe itu. Dengan penginapan fungsi dan bintang Kedudukan 0, pastikan untuk membuat Beach Hideaway pilihan pertama anda. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 1 dalam Barrytown, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah NZD 159 untuk NZD 310. Terdapat 2 bijak bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Beach Hideaway terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Irimahuwheri Bay dan Meybille Bay. Hatters Bay dan juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Barrytown.

kawasan tempatan perbandingan seperti Rapahoe dan Punakaiki yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Punakaiki, Cobden dan Cobden juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Barrytown.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Beach Hideaway dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Barrytown ke kiri.

Hotel berhampiran Rapahoe
4.5 bintang Breakers Boutique Accommodation dan Punakaiki Rocks yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Punakaiki Resort dan Punakaiki Beachfront Motels adalah alternatif yang hebat berhampiran Beach Hideaway.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Beach Hideaway Barrytown.

Beach Hideaway Barrytown

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s