Hotel > Amerika Syarikat > SarasotaPoint O'Rocks > Beach Club at Siesta Key by RVA Sarasota

 


  

Beach Club at Siesta Key by RVA Sarasota

3 star hotel    6732 Sarasea Circle  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Beach Club at Siesta Key by RVA Sarasota

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 59 Sarasota hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mudah tetapi menyeronokkan Beach Club at Siesta Key by RVA
Point O'Rocks adalah penginapan kepada Beach Club at Siesta Key by RVA diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang menyegarkan untuk bermalam di Sarasota, Amerika Syarikat. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik baik. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 59 dalam Sarasota berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 125 untuk USD 285. Terdapat 29 menarik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Sarasota County Fire Department Station 11 dan Coral Cove. Dengan Sarasota County Fire Department Station 13 Sarasota School Police Department dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Sarasota, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Point O'Rocks dan Siesta Key, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. White Beach, Gulf Gate Estates dan South Sarasota juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sarasota.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Beach Club at Siesta Key by RVA dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sarasota ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk HYATT SIESTA KEY BEACH bintang 0 adalah berhampiran untuk Beach Club at Siesta Key by RVA. Juga dalam kawasan adalah The Capri at Siesta dan Tropical Beach Resorts itu. Untuk pilihan lain cuba Captiva Beach Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Beach Club at Siesta Key by RVA Sarasota. Beach Club at Siesta Key by RVA Sarasota

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3516s