Hotel > New Zealand > AucklandWhangaparaoa > Bayview Manly Bed and Breakfast Auckland

 


  

Bayview Manly Bed and Breakfast Auckland

4 star hotel    1 Beach Road  2.5/5 "Sederhana"  (24 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bayview Manly Bed and Breakfast Auckland

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


161st Kedudukan daripada 276 Auckland hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Terang Penginapan berdekatan Whangaparaoa
Tempahlah perjalanan percutian New Zealand anda dan kekal di Bayview Manly Bed and Breakfast 4 bintang, yang terletak di Auckland berhampiran Whangaparaoa. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh New Zealand. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 161st daripada sejumlah hotel 276 di kawasan itu.

Bilik
Bayview Manly Bed and Breakfast mempunyai 3 meriah bilik dan kadar dari NZD 165 kepada NZD 195.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Bayview Manly Bed and Breakfast terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Waiau Bay dan Matakaita Bay. Matakatia Bay dan Polkinghornes Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 161st dalam Auckland.

Apabila Auckland, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Whangaparaoa dan Stanmore Bay, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Red Beach, Torbay dan Torbay juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Auckland.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Bayview Manly Bed and Breakfast dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Auckland ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Whangaparaoa Lodge bintang 4 adalah berhampiran untuk Bayview Manly Bed and Breakfast. Juga dalam kawasan adalah Clear View Bed & Breakfast dan The Sheep & Shag itu. Untuk pilihan lain cuba Gulf Harbour Lodge yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bayview Manly Bed and Breakfast Auckland. Bayview Manly Bed and Breakfast Auckland

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s