Hotel > Amerika Syarikat > FairbornPleasant View > Baymont Inn & Suites - Wright Patterson Air Force Base Fairborn

 


  

Baymont Inn & Suites - Wright Patterson Air Force Base Fairborn

3 star hotel    730 East Xenia Drive  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Baymont Inn & Suites - Wright Patterson Air Force Base Fairborn

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 14 Fairborn hotel Booking.com
Semak Harga

 


Sesuai Penginapan berdekatan Pleasant View
Baymont Inn & Suites Wright Patterson Air Force Base 3 bintang adalah penginapan selesa dalam Pleasant View, dalam Fairborn, Amerika Syarikat. Daripada jumlah hotel 14 dalam Fairborn, hotel ini kini menduduki tempat 6th berdasarkan purata ulasan dan harga. Penginapan menarik menikmati beberapa kemudahan baik seperti Bilik Kecergasan Senaman dan Internet kelajuan tinggi. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Tempat Letak Kereta disediakan untuk para tetamu. Tetamu juga boleh menggunakan Lif , Haiwan Bela Mesra dan Pembantu Rencam, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Baymont Inn & Suites Wright Patterson Air Force Base mempunyai 68 bernas bilik dan kadar dari USD 82 kepada USD 129.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Baymont Inn & Suites Wright Patterson Air Force Base terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Bath Township Office dan Fairborn Fire Departmentand Emergency Medical Services Station 3. Fairborn Fire Departmentand Emergency Medical Services Station 1 dan Wright Patterson Air Force Base Fire / Emergency Medical Services Department juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 6th dalam Fairborn.

Apabila Fairborn, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Pleasant View dan Five Points, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Wrightview, Park Hills Crossing Wright-Patterson AFB dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Baymont Inn & Suites Wright Patterson Air Force Base. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Fairborn ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Baymont Inn and Suites Wright Patterson AFB bintang 2 adalah berhampiran untuk Baymont Inn & Suites Wright Patterson Air Force Base. Juga dalam kawasan adalah Fairborn Hotel and Inn dan Motel 6 Fairborn itu. Untuk pilihan lain cuba Comfort Inn Wright Patterson - Fairborn Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Baymont Inn & Suites - Wright Patterson Air Force Base Fairborn.

Baymont Inn & Suites - Wright Patterson Air Force Base Fairborn

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s