Hotel > Amerika Syarikat > BellinghamHappy Valley > Bay City Motor Inn Bellingham

 


  

Bay City Motor Inn Bellingham

2 star hotel    116 North Samish Way  3.3/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bay City Motor Inn Bellingham

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 16 Bellingham hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mudah tetapi menyeronokkan Bay City Motor Inn
Bay City Motor Inn 2 bintang adalah penginapan menyeronokan dalam Happy Valley, dalam Bellingham, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.6 - menjadikannya pilihan bernas. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 8th daripada sejumlah hotel 16 di kawasan itu. Kemudahan termasuk Internet kelajuan tinggi dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Bay City Motor Inn. Juga disediakan Bilik Kecergasan Senaman dan kolam renang. Tetamu juga boleh menggunakan pendingin hawa, Lif dan 24 jam Penyambut Tetamu, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Bay City Motor Inn mempunyai 50 gembira bilik dan kadar dari USD 55 kepada USD 180.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Bay City Motor Inn terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Whatcom Medic One dan KUGS-FM (Bellingham). Rosewood Villa Assisted Living Community dan Whatcom County Forest Street Annex juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 8th dalam Bellingham.

kawasan tempatan perbandingan seperti Happy Valley dan Lakeway yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Bellingham. South Bellingham, Roosevelt dan Eureka juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bellingham.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Bay City Motor Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bellingham ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Coachman Inn bintang 2 adalah berhampiran untuk Bay City Motor Inn. Juga dalam kawasan adalah Travelodge Bellingham Hotel dan Bellingham Lodge itu. Untuk pilihan lain cuba Days Inn Bellingham yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bay City Motor Inn Bellingham.

Bay City Motor Inn Bellingham

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4219s