Hotel > New Zealand > NapierMaraenui > Bay Beauty Motel Napier

 


  

Bay Beauty Motel Napier

3.5 star hotel    1 Storkey St  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bay Beauty Motel Napier

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 18 Napier hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bay Beauty Motel dalam Maraenui
Bay Beauty Motel adalah penginapan semua majlis dengan bintang Kedudukan 3.5, yang terletak di kawasan Maraenui daripada Napier, New Zealand. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.7. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 18 Napier dan berada di kedudukan nombor 5th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 6 dengan penempahan pada harga yang murah dari NZD 104 untuk NZD 135.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Mount Saint Marys Seminary dan Eastern Institute of Technology. Dengan Black Bridge Alloway Lodge dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Napier, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Maraenui dan Pirimai, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Tamatea, Greenmeadows Greenmeadows dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Bay Beauty Motel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Napier ke kiri.

Hotel berhampiran Maraenui
4 bintang Kennedy Park TOP 10 Resort dan 119 on georges yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Deco City Motor Lodge dan Pania Lodge Motel adalah alternatif yang hebat berhampiran Bay Beauty Motel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bay Beauty Motel Napier.

Bay Beauty Motel Napier

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s