Hotel > Malaysia > KuchingKampung Surabaya > Batik Boutique Hotel Kuching

 


  

Batik Boutique Hotel Kuching

3 star hotel    38 Jalan Padungan  4.2/5 "Cemerlang"  (134 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Batik Boutique Hotel Kuching

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 109 Kuching hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Batik Boutique Hotel Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Kuching, mencari lagi daripada Batik Boutique Hotel, penginapan bersantai berhampiran Kampung Surabaya dalam Malaysia. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik baik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 7th daripada sejumlah hotel 109 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 15 dengan penempahan pada harga yang murah dari MYR 225 untuk MYR 350.

Apabila Kuching, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Kampung Surabaya dan Kampung Gersik, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Kampung Panglima Seman Ulu, Kampung Boyan dan Kampung Panglima Seman Lama juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kuching.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Batik Boutique Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kuching ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Abell Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Batik Boutique Hotel. Juga dalam kawasan adalah Regency Pelagus Resort dan Kapit Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Ariva Gateway Kuching yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Batik Boutique Hotel Kuching. Batik Boutique Hotel Kuching

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s