Hotel > India > ShimlaKasumpti > Barowalia Resorts Shimla

 


  

Barowalia Resorts Shimla

3 star hotel    Below Kali Bari Temple, North Bank Estate, The Mall  3.2/5 "Sederhana"  (12 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Barowalia Resorts Shimla

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


33rd Kedudukan daripada 88 Shimla hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Barowalia Resorts Gambaran Umum
Barowalia Resorts adalah harta bernas dalam Shimla, India berhampiran kawasan Kasumpti itu. Dengan penginapan selesa dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Barowalia Resorts pilihan pertama anda. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.3. Ia juga kini menduduki tempat 33rd daripada hotel 88 dalam Shimla berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Barowalia Resorts mempunyai 14 baik bilik dan kadar dari INR 1760 kepada INR 2200.

Apabila Shimla, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Kasumpti dan Chhota Simla, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Panthaghati, Jutogh dan Kiar juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Shimla.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Barowalia Resorts. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Shimla ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Blue Diamond bintang 0 adalah berhampiran untuk Barowalia Resorts. Juga dalam kawasan adalah Bridge View Regency dan Hotel Aashiana Regency itu. Untuk pilihan lain cuba Torrentium Lodge yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Barowalia Resorts Shimla. Barowalia Resorts Shimla

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s