Hotel > Barbados > OistinsWotton > Barbados Beach Club Oistins

 


  

Barbados Beach Club Oistins

3 star hotel    Maxwell Coast Road, Christ Church  2.5/5 "Sederhana"  (551 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Barbados Beach Club Oistins

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 4 Oistins hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Oistins
Barbados Beach Club adalah penginapan menyeronokan dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Wotton daripada Oistins, Barbados. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Barbados. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 4 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 111 dengan penempahan pada harga yang murah dari BBD 363 untuk BBD 332.5.

Lokasi
Dengan hotel 4 dalam Oistins dan Barbados Beach Club bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Cotton House Bay dan Oistins Bay . Carlisle Bay Woman's Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Oistins, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Wotton dan Newton Terrace, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Montrose, Lodge Road Gall Hill dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Barbados Beach Club dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Oistins ke kiri.

Hotel berhampiran Wotton
4 bintang Silver Point Hotel dan Little Arches Boutique Hotel Barbados yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Golden Sands Hotel dan Ocean Two Resort and Residents adalah alternatif yang hebat berhampiran Barbados Beach Club.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Barbados Beach Club Oistins.

Barbados Beach Club Oistins

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s