Hotel > Indonesia > LagoiAnculai > Banyan Tree Bintan Lagoi

 


  

Banyan Tree Bintan Lagoi

5 star hotel    Jalan Teluk Berembang, Bintan  4.2/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Banyan Tree Bintan Lagoi

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 8 Lagoi hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Banyan Tree Bintan Gambaran Umum
Panduan Terletak di kawasan yang Anculai daripada Lagoi, Indonesia, Banyan Tree Bintan adalah menarik5 bintang penginapan. Pernilaian 5 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.3, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik luarbiasa. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 8 di kawasan itu.

Bilik
Banyan Tree Bintan mempunyai 61 baik bilik dan kadar dari IDR 471.9 kepada IDR 950.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Banyan Tree Bintan terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Teluk Bintan dan Teluk Tering. Teluk Jodoh dan Benjamin Sheares Bridge juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Lagoi.

kawasan tempatan perbandingan seperti Anculai dan Sebungsungai yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Pulau Bintan, Tenaga dan Nuyung juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Lagoi.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Banyan Tree Bintan dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Lagoi ke kiri.

Hotel berhampiran Anculai
3 bintang Ria Bintan Golf Lodge dan Mayang Sari Beach Resort yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Nirwana Beach Club dan Angsana Bintan adalah alternatif yang hebat berhampiran Banyan Tree Bintan.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Banyan Tree Bintan Lagoi.

Banyan Tree Bintan Lagoi

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5313s