Hotel > Australia > FremantleBeaconsfield > Bannister Suites Fremantle

 


  

Bannister Suites Fremantle

4 star hotel    22 Bannister Street  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (53 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bannister Suites Fremantle

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 13 Fremantle hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Menarik Penginapan di Fremantle
Bannister Suites Fremantle adalah harta cantik dalam Fremantle, Australia berhampiran kawasan Beaconsfield itu. Dengan penginapan penapisan dan bersantai dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat Bannister Suites Fremantle pilihan pertama anda. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik penarikan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 3rd daripada sejumlah hotel 13 di kawasan itu.

Bilik
Bannister Suites Fremantle mempunyai 30 cantik bilik dan kadar dari AUD 199 kepada AUD 520.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Bannister Suites Fremantle terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Bathers Bay dan Fremantle Bridge. Crab Bay dan Stirling Bridge juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Fremantle.

Apabila Fremantle, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Beaconsfield dan North Fremantle, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. East Fremantle, Bicton dan O'Connor juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Fremantle.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Bannister Suites Fremantle. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Fremantle ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sundancer Backpackers bintang 1 adalah berhampiran untuk Bannister Suites Fremantle. Juga dalam kawasan adalah Backpackers Inn Fremantle dan Port Mill Bed & Breakfast itu. Untuk pilihan lain cuba Esplanade Hotel Fremantle - by Rydges yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bannister Suites Fremantle.

Bannister Suites Fremantle

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4375s