Hotel > Kanada > BanffBankhead > Banff Caribou Lodge and Spa

 


  

Banff Caribou Lodge and Spa

3 star hotel    521 Banff Avenue  4/5 "Baik"  (794 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Banff Caribou Lodge and Spa

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


16th Kedudukan daripada 49 Banff hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Banff Caribou Lodge and Spa Gambaran Umum
Banff Caribou Lodge and Spa adalah hotel penapisan dan bersantai yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Bankhead daripada Banff, Kanada. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.9. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 49 dalam Banff, hotel ini kini menduduki tempat 16th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 195 dengan penempahan pada harga yang murah dari CAD 99 untuk CAD 244.

Apabila Banff, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Bankhead dan Anthracite, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Castle Mountain, Castle Junction Lake Louise dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Banff Caribou Lodge and Spa. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Banff ada ke kiri.

Hotel berhampiran Bankhead
3 bintang Caribou Lodge & Spa Banff dan Charlton's Cedar Court yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk The Banff Inn dan The Rundlestone Lodge adalah alternatif yang hebat berhampiran Banff Caribou Lodge and Spa.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Banff Caribou Lodge and Spa.

Banff Caribou Lodge and Spa

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s