Hotel > Amerika Syarikat > Atlantic CityVenice Park > Bally's Atlantic City

 


  

Bally's Atlantic City

4 star hotel    Park Place and Boardwalk  3.3/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bally's Atlantic City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


20th Kedudukan daripada 44 Atlantic City hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Baik Penginapan
Bally's Atlantic City adalah penginapan pertengahan tetapi sangat bagus dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Venice Park daripada Atlantic City, Amerika Syarikat. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 6.6. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 20th daripada sejumlah hotel 44 di kawasan itu. Kemudahan termasuk Perkhidmatan Bilik dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Bally's Atlantic City. Juga disediakan Internet kelajuan tinggi dan Bilik Kecergasan Senaman. Terdapat juga Tempat Letak Kereta, Restoran dan kolam renang disediakan semasa masa anda di Bally's Atlantic City.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 1750 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 40 untuk USD 559.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Atlantic City Fire Department Station 1 dan Institute For Human Development - Mens Residential Drug Treatment. Dengan Atlantic City Fire Prevention Bureau Institute For Human Development - Womens Residential Drug Treatment dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Venice Park dan Chelsea Heights yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Atlantic City. Ventnor City, Ventnor Heights dan Brigantine juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Atlantic City.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Getaroom. Mencari kadar Bally's Atlantic City dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Atlantic City ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Showboat Atlantic City bintang 3 adalah berhampiran untuk Bally's Atlantic City. Juga dalam kawasan adalah REVEL dan Trump Taj Mahal Hotel Atlantic City itu. Untuk pilihan lain cuba Trump Taj Mahal Casino Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bally's Atlantic City.

Bally's Atlantic City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s